Termést gyűjtő emberek felülről fotózva

A természet az életünk része. Gyümölcseit bölcsen és körültekintően kell termeszteni.

Kapcsolatfelvétel

EGYLÉPCSŐS ÖNTÖZÉSI MEGOLDÁSOK AZ ÖN IGÉNYEIHEZ IGAZÍTVA

A termelési igényekhez igazított öntözési rendszerrel ideális feltételeket teremthet a növények fejlődéséhez. Növelje a terméshozamokat, javítsa a termés minőségét és védje meg talaját, miközben értékes időt és erőforrásokat takarít meg.

Strawberry

8 LÉPÉS A HOZAMOK ÉS TERMÉSMINŐSÉG MAXIMALIZÁLÁSÁHOZ

Nem kell aggódnia, hogy mi a legjobb a földnek és a termésnek: Szakértőink az út minden lépésében Ön mellett állnak. Az öntözőberendezésekkel és a gazdálkodási ismeretekkel kapcsolatos évtizedes tapasztalat és szakértelem alapján megalapozott döntést hozhat.

Az üzemeltetési és termelési módszereit, növényfajtái és mezögazdasági körülményei alapján az Ön által művelt földterületek számára megfelelő öntözési módszereket mutatunk be Önnek, rámutatva azok előnyeire és hátrányaira. Ez alapján meg tudja hozni az Önnek legmegfelelőbb döntést.

Öntözési konstrukciója minden elemét kiválasztják és méretezik mérnökeink. Ez megbízható és egyenletes öntözést biztosít, hogy maximalizálja ültetvényterületét és eredményeit, miközben minimálisra csökkenti az erőforrásokat és az üzemeltetési költségeket.

Nem kell aggódnia a rejtett vagy többletköltségek miatt. Egy terméklistát tartalmazó profes - szionális árajánlatra számíthat , beleértve minden szükséges elemet az utolsó csavarig. Ha igényli ajánlatot kap a telepítési/építési költségekre is.

Különböző nemzeti és európai támogatási alapok érhetők el. Nem minden befektető/gazdálkodó teljesíti a támogatások elnyeréséhez szükséges kritériumokat, de érdemes ellenőrizni a lehetőségeket. Tanácsot és támogatást nyújtunk a szükséges dokumentáció összeállításában, a szállítási ütemezésben és az üzembe helyezésben.

Az időben történő szállítás döntő fontosságú, különösen az olyan szezonális vállalkozások számára, mint az Öné. A támogatási szerződések is tartalmazhatnak szállítási megállapodásokat, beépítési és üzembe helyezési időket, amelyeket tiszteletben kell tartani. Nincs szükség arra, hogy több partnerrel kelljen egyeztetnie; mi gondoskodunk arról, hogy minden a megfelelő időben a helyén legyen.

Az egyik megbízható kivitelezési partnerünkkel és a helyszíni munkákat felügyelő PIPELIFE szakértővel biztos lehet benne, hogy öntözőrendszere pontosan a tervezett projektnek megfelelően épült.

 A kiválasztot rendszermegoldáson kívül megkapja tőlünk az összes oktatóanyagot és képzést, amelyre szüksége van ahhoz, hogy megértse, hogyan kell működtetni, kezelni és karbantartani az öntözőrendszerét.

Az öntözési szezonban nyújtott támogatásunkon és szaktudásunkon kívül , 24 hónap garanciát biztosítunk a berendezésekre és az elvégzett munka minőségére, valamint a szükséges alkatrészekre. 

Minden csepp számít

Ismerje meg a jövő öntözési megoldásait

Greenhouse plants
Greenhouse plants

szivattyútól az öntözőcsövekig és a koncepciótól a telepítésig

Szakértőink több évtizedes tapasztalatának, szakértelmének és a gazdákkal való szoros együttműködésnek köszönhetően gondoskodunk arról, hogy befektetése megtérüljön.

Irrigation Systems Graphic

TERMÉSHOZAMOK MAXIMALIZÁLÁSA

Az ideális talajnedvesség segítségével használja ki teljes mértékben a termőföldet és növelje a növényenkénti terméshozamot.

JAVÍTSA A TERMÉS MINŐSÉGÉT

Hozza ki a legtöbbet az egyes növényekből, és állítson elő kiváló minőséget.

HASZNÁLJON KEVESEBB VIZET

Takarítson meg akár 65% vizet azzal, hogy csak oda kerül, ahol szükség van rá.

A MŰTRÁGYA MINIMALIZÁLÁSA

Takarítson meg tápanyagokat és egyéb vegyi anyagokat a hatékony rendszernek köszönhetően..

HASZNÁLJON KEVESEBB ENERGIÁT

Minimalizálja az üzemi nyomást és így az energiafogyasztást.

CSÖKKENTSE A BETEGSÉGEKET

Őrizze meg a növények egészségét optimális talajnedvesség- és tápanyagviszonyok mellett.

VÉDJE A TALAJT

Kerülje az eróziót, és találja meg a sótartalom optimális szintjét a fenntartható földhasználat érdekében.

CSÖKKENTSE A GYOMLÁLÁST

Takarítson meg akár 35% -ot a gyomlálási költségeken csepegtető öntözéssel.

CSÖKKENTSE A MUNKAERŐT

Részben vagy teljesen automatizált öntözés lehetőségével, hagyja, hogy a rendszer Önnek dolgozzon.

ÖNTÖZÉSI TERMÉKEK A-TÓL Z-IG

Ön tudja a legjobban mire van szüksége a növényeinek, mi pedig szakértők vagyunk abban, hogy megfelelő – optimális - rendszert biztosítsunk ehhez. Böngésszen a következő termékoldalakon, hogy áttekintést kapjon az általunk kínált öntözőberendezések és rendszerek széles választékáról, akár saját gyártásunkból, akár gondosan kiválasztott partnereinktől. Ismerje meg, milyen kritériumoknak kell megfelelni az öntözőrendszerhez szükséges alkatrészek kiválasztásakor.

Infographic Irrigation System Setup
Pipelife Drip Irrigation Products

Mikoröntözés

Pipelife Sprinkler

Szórófejes öntözés

Pipelife Water Supply pipes

Vízellátó rendszerek

Self Cleaning Filtration Systems

Szűrőrendszerek

Precision Fertigation System for Irrigation

Tápoldat adagoló rendszerek

Pipelife Controle Valve

automatikus vezérlőszelepek

Pipelife Controllers for Irrigation

öntözés vezérlők

Pipelife Irrigation Pump

öntözőszivattyúk

letöltések

Öntözés

Hírek és projektek

VÍZTAKARÉKOS ÖNTÖZÉSI MEGOLDÁSOK

Az egyre megbízhatatlanabb időjárási körülmények újabb kihívások elé állítják a 21. századi gazdákat. A száraz időszakok egyre hosszabbak, míg a csapadék ritkább és egyenlőtlenebbül oszlik el a vegetációs időszakban. A hozamok védelme és a magas termésminőség biztosítása érdekében egyre több gazdálkodó dönt úgy, hogy öntözőrendszerekbe fektet be, még olyan területeken is, ahol korábban nem volt rá szükség. 

navodnjavanje-azerbejdzan

KIFIZETŐDŐ A CSEPEGTETŐ ÖNTÖZÉS A KUKORICAMEZŐKÖN?

A szélsőséges időjárási jelenségek fokozódásával a termés minőségének és mennyiségének előrejelzése egyre nehezebbé válik a gazdák számára Európa-szerte – még akkor is, ha a strapabírónak ismert növényfajtákról van szó. Annak érdekében, hogy a kihívások ellenére is magas terméshozamot érjen el, egy funduleai gazda (Románia) úgy döntött, hogy kipróbálja a csepegtető öntözést. Vajon sikeres befektetés volt?

navodnjavanje-azerbejdzan

PIPELIFE ÖNTÖZŐRENDSZEREK AZERBAJZSÁNBAN

A csepegtető öntözőrendszerek biztosítják Azerbajdzsánnak a fenntartható erőforrás-gazdálkodást és az élelmiszerek külső hatásokkal szembeni ellenálló képességét. Az előnyt a Pipelife csepegtető öntözőrendszer precizitása teremti meg: ennek az öntözőmegoldásnak az a célja, hogy nagymértékben megőrizze és javítsa az élelmiszer- és nyersanyagtermelést, miközben értékes erőforrásokat takarít meg, az időjárási viszonyoktól való függetlenséget teremtve

navodnjavanje-azerbejdzan

Kapcsolatfelvétel

*  Kötelező mezők

Megkeresésem elküldésével hozzájárulok ahhoz, hogy a PipelifeHungária Kft. az általam megadott személyes adataimat a megkeresésemből származó személyes adatként felhasználja a megkeresés feldolgozása, valamint az esetleges további kérdések esetén, illetve szükség esetén átadja a Wienerberger Csoport egyéb vállalatainak.

Az Ön adatait bizalmasan kezeljük. Hozzájárulását bármikor visszavonhatja az adatvedelem@pipelife.com e-mail címen. Az adatok feldolgozásának jogszerűsége a hozzájárulás visszavonása előtt változatlan marad. Az adatok tárolásával, feldolgozásával és törlésével, valamint a személyes adatainak felhasználásával kapcsolatos jogaival kapcsolatos részletes információkért tekintse meg Adatvédelmi szabályzatunkat.

Méretező programok