Termést gyűjtő emberek felülről fotózva

A természet az életünk része. Gyümölcseit bölcsen és körültekintően kell termeszteni.

Kapcsolatfelvétel

Pipelife - always part of your life

CSŐRENDSZEREK ÉS MEGOLDÁSOK A BIZTONSÁGOSABB, TISZTÁBB ÉS HATÉKONYABB NÖVÉNYTERMESZTÉSÉHEZ

A mezőgazdaság az élet! A növények növekedése létünk alapja, ezért nagyon fontos termesztésükhöz tökéletes feltételek megteremtése. A fő kihívás a túl kevés vízzel járó időszakok kompenzálása és a túl sok vízzel töltött időszakok kihasználása. Hogy megoldja ezeket a kihívásokat, a Pipelife intelligens öntöző- és vízelvezető rendszereket ajánl mezőgazdasági felhasználásra.

Öntözés

Hírek és projektek

VÍZTAKARÉKOS ÖNTÖZÉSI MEGOLDÁSOK

Az egyre megbízhatatlanabb időjárási körülmények újabb kihívások elé állítják a 21. századi gazdákat. A száraz időszakok egyre hosszabbak, míg a csapadék ritkább és egyenlőtlenebbül oszlik el a vegetációs időszakban. A hozamok védelme és a magas termésminőség biztosítása érdekében egyre több gazdálkodó dönt úgy, hogy öntözőrendszerekbe fektet be, még olyan területeken is, ahol korábban nem volt rá szükség. 

navodnjavanje-azerbejdzan

KIFIZETŐDŐ A CSEPEGTETŐ ÖNTÖZÉS A KUKORICAMEZŐKÖN?

A szélsőséges időjárási jelenségek fokozódásával a termés minőségének és mennyiségének előrejelzése egyre nehezebbé válik a gazdák számára Európa-szerte – még akkor is, ha a strapabírónak ismert növényfajtákról van szó. Annak érdekében, hogy a kihívások ellenére is magas terméshozamot érjen el, egy funduleai gazda (Románia) úgy döntött, hogy kipróbálja a csepegtető öntözést. Vajon sikeres befektetés volt?

navodnjavanje-azerbejdzan

PIPELIFE ÖNTÖZŐRENDSZEREK AZERBAJZSÁNBAN

A csepegtető öntözőrendszerek biztosítják Azerbajdzsánnak a fenntartható erőforrás-gazdálkodást és az élelmiszerek külső hatásokkal szembeni ellenálló képességét. Az előnyt a Pipelife csepegtető öntözőrendszer precizitása teremti meg: ennek az öntözőmegoldásnak az a célja, hogy nagymértékben megőrizze és javítsa az élelmiszer- és nyersanyagtermelést, miközben értékes erőforrásokat takarít meg, az időjárási viszonyoktól való függetlenséget teremtve

navodnjavanje-azerbejdzan

Szakértőink Ön mellett állnak

traktor-na-polju
traktor-na-polju

Az Ön megbízható partnere

Megbízható partnerként számíthat szolgáltatásunkra és tapasztalatunkra projektje minden fázisában – a tervezéstől a telepítésig és azon túl is. Találja meg velünk az ideális megoldást egy sikeres öntözési projekthez

Öntözés

Termékek

kapljica-na-cvetu

Mikroöntözés

A víz a növények növekedéséhez és fejlődéséhez szükséges elem. A talajra, éghajlatra, hőmérsékletre és egy adott növényhez szükséges vízmennyiségre vonatkozó adatok alapján a Pipelife a legjobb megoldást kínálja az Ön számára.

kapljica-na-cvetu

Szórófejes öntözés

A víz nem csak a táplálékra termesztett növények számára szükséges. Szántóföldeken, parkok pázsitján, sportpályán, virágoskertben is szükség van rá.. A Pipelife öntözőrendszer megoldásokat tervez az ön szebb kertjéhez.

Wastewater

BERMAD HIDRAULIKUS SZABÁLYOZÓ SZELEPEK

Kapcsolatfelvétel

*  Kötelező mezők

Megkeresésem elküldésével hozzájárulok ahhoz, hogy a PipelifeHungária Kft. az általam megadott személyes adataimat a megkeresésemből származó személyes adatként felhasználja a megkeresés feldolgozása, valamint az esetleges további kérdések esetén, illetve szükség esetén átadja a Wienerberger Csoport egyéb vállalatainak.

Az Ön adatait bizalmasan kezeljük. Hozzájárulását bármikor visszavonhatja az adatvedelem@pipelife.com e-mail címen. Az adatok feldolgozásának jogszerűsége a hozzájárulás visszavonása előtt változatlan marad. Az adatok tárolásával, feldolgozásával és törlésével, valamint a személyes adatainak felhasználásával kapcsolatos jogaival kapcsolatos részletes információkért tekintse meg Adatvédelmi szabályzatunkat.

Méretező programok