Pipelife Raineo Single House Closed
Pipelife Raineo Single House Open

Esővíz elvezetés és -tárolás

Egészséges talaj, szép környezet

A hatékony esővízelvezetés az épületeink állagmegóvásának kulcsa. Kisebb épületeknél az ereszcsatorna szállítja el a vizet tetőről, nagyobb (gyakran lapos) tetőfelületek esetén erre egy különleges megoldásra, az úgynevezett vákuumos esővíz elvezető rendszerre van szükség. A csőrendszer különleges méretezésével és kötéstechnikájával elérhető, hogy pont akkor alakuljon ki - az esővizet a tetőfelületről gyorsan eltávolító – szívóhatás, a mikor a legnagyobb szükség van rá, a legjobban esik.

A házunkat körülvevő talajnak is szüksége van nedvességre, így az elvezetés helyett annak helyben tartása több előnnyel is jár (a kiszáradó talaj pl. zsugorodik, ami a épület süllyedést okozhat ill. a minket körülvevő növényeknek is létszükséglete az esővíz.)

A tetőről vagy burkolt felületről - a csőrendszerrel - összegyűjtött esővizet gyakran nem tudjuk külön erre a célra épített (a föld alatt futó) esővíz csatornába engedni, ezért helyben kell visszajuttatni a talajba, amit szikkasztásnak nevezünk. Szikkasztás az is ha az esővizet egyszerűen a talajra engedjük, de a föld alatti, moduláris szikkasztó rendszerünk sokkal gyorsabban, hatékonyabban juttat vissza a talajba szinte bármennyi, rövid idő alatt lehullott esővizet.

Raineo Stormwater Management Solutions Stormbox II attenuation Zielona Gora

Értékesítés

Találja meg az Önnek legmegfelelőbb értékesítési helyet és partnert a Pipelife-nál!

Pipelife Partnership

Területi képviselők

Amennyiben árajánlatot szeretne kérni, kérjük vegye fel a kapcsolatot az adott régióban illetékes kollégánkkal.

Áruházak

Országszerte 7 saját üzemeltetésű áruházunkban is megvásárolhatók termékeink.

Lépjen kapcsolatba velünk!

Kollégáink a lehető leghamarabb felveszik Önnel a kapcsolatot.

Visszahívás

Visszahívás
E-mail

Méretező programok