Agriculture field

Vízszűrők mezőgazdasági öntözési megoldásokhoz

Megbízható szűrőrendszerek

A megfelelő szűrőrendszer elengedhetetlen a növényegészség és az eltömődésmentes termesztési idényekhez. Különösen a precíziós öntözőberendezések, amelyek csepegtetőket vagy mikro szórófejeket használnak, érzékenyek a tápvízben lévő homokszemcsékre . Az öntözővíz magas vas- és mangánkoncentráció szintén eltömítheti a rendszert, ezért szükséges az eltávolítása. Ha az eltömődés már kialakult, előfordulhat, hogy a csepegtető öntözés oldalágait teljesen ki kell cserélni.

Figyelembe véve az öntözési módszert, a rendszer méretét és hidraulikai kapacitását, valamint az öntözővíz tulajdonságait, kiválaszthatjuk a szűrőrendszer vagy a leválasztó berendezéseket, amelyek révén a karbantartás minimálisra csökkenthető, a rendszer élettartama és a növényegészség maximálisra fokozható. 

Eggplant
Screen Disk Filters

ACÉLHÁLÓS ÉS LAMELLÁS SZŰRŐK

Az egyszerű szűrőket vagy acélhálós szűrőket kisebb hidraulikai kapacitású projektekben használják, és ahol elegendő az alapszűrés. A lamellás szűrőket gyakran előnyben részesítik, mivel a szűrők érzékenyek a homokra, és idővel károsodnak.

Irrigation Sandfilter

Homokszűrők

A homokszűrőket általában nyílt vizekből, például tavakból, vagy vízcsatornákból származó vízhez használják. A homokrészecskéken kívül hatékonyan távolítják el az algákat és mikroorganizmusokat is, amelyek nedves és meleg körülmények között szaporodnak, és végül eltömítik az öntözőrendszert, befolyásolva a növények egészségét

Filtration Hydrocyclon Sand Seperator

HIDROCIKLON HOMOKÜLEPÍTŐ SZŰRŐ

A hidrociklon homokülepítő szűrő olyan öntözővizek esetén használják, amelyek nagyobb homokrészecskéket tartalmaz, és így károsíthatják a szűrőrendszert. Homokot tartalmazhatnak általában a talaj- vagy rétegvíz kútból nyert vizek.

Self Cleaning Filtration Systems

ÖNTISZTÍTÓ SZŰRŐRENDSZEREK

Minden szűrőt rendszeresen ellenőrizni és tisztítani kell. Több lamellás szűrőrendszerrel időt takaríthat meg, mivel öntisztulnak az öntözési folyamat megszakítása nélkül. Ha elektromos szeleprendszert választott, akkor a folyamat is automatikus. A többszörös lamellás szűrést általában nagyobb öntözőrendszerekhez alkalmazzák, nagyobb áramlási kapacitással. Ha a vízminőség megköveteli, hidrociklonnal vagy homokszűrővel kombinálva használhatók.

Pipelife Drip Irrigation Products

Mikoröntözés

Pipelife Sprinkler

Szórófejes öntözés

Pipelife Water Supply pipes

Vízellátó rendszerek

Self Cleaning Filtration Systems

Szűrőrendszerek

Precision Fertigation System for Irrigation

Tápoldat adagoló rendszerek

Pipelife Controle Valve

automatikus vezérlőszelepek

Pipelife Controllers for Irrigation

öntözés vezérlők

Pipelife Irrigation Pump

öntözőszivattyúk

Kapcsolatfelvétel

*  Kötelező mezők

Megkeresésem elküldésével hozzájárulok ahhoz, hogy a PipelifeHungária Kft. az általam megadott személyes adataimat a megkeresésemből származó személyes adatként felhasználja a megkeresés feldolgozása, valamint az esetleges további kérdések esetén, illetve szükség esetén átadja a Wienerberger Csoport egyéb vállalatainak.

Az Ön adatait bizalmasan kezeljük. Hozzájárulását bármikor visszavonhatja az adatvedelem@pipelife.com e-mail címen. Az adatok feldolgozásának jogszerűsége a hozzájárulás visszavonása előtt változatlan marad. Az adatok tárolásával, feldolgozásával és törlésével, valamint a személyes adatainak felhasználásával kapcsolatos jogaival kapcsolatos részletes információkért tekintse meg Adatvédelmi szabályzatunkat.

Méretező programok