Vineyard

öntözés vezérlők

Okos öntözés vezérlők a maximális eredményért

Az öntözésvezérlők, szabályzók, érzékelők stb. használatával, időt takarítanak meg és következetességet biztosítanak.A vezérlők a szelepek egyszerű vezérlésétől (nyitás, zárás) a rendkívül kifinomult rendszerekig változnak, és lehetővé teszik a teljes távvezérlést az egész területen.

A megfelelő vezérlőrendszer kiválasztásának kritikus szempontjai - legyen felhasználóbarát, a kompatibilitás és a csatlakoztathatóság.

Hazelnuts
Mini controller for Irigation

Mini vezérlők

A kicsi, alapvezérlők nagy egyszerűséget biztosítanak a felhasználó számára, elegendő alapvető funkcióval az adagolórendszer, az automatikus szűrőöblítés és a szelep nyitás/zárás vezérléséhez.

Pipelife Controllers for Irrigation

Fejlett vezérlők

A különböző alkalmazásokhoz igazodva a fejlett vezérlők beállítása rugalmas és programozást is magában foglal. Testre szabható számítógépes és mobil interfészen keresztül teljes távvezérlést kínálnak a rendszerhez, beleértve a különböző szelepeket tápoldat adagoló -injektorok, szűrőket.

Pipelife Drip Irrigation Products

Mikoröntözés

Pipelife Sprinkler

Szórófejes öntözés

Pipelife Water Supply pipes

Vízellátó rendszerek

Self Cleaning Filtration Systems

Szűrőrendszerek

Precision Fertigation System for Irrigation

Tápoldat adagoló rendszerek

Pipelife Controle Valve

automatikus vezérlőszelepek

Pipelife Controllers for Irrigation

öntözés vezérlők

Pipelife Irrigation Pump

öntözőszivattyúk

Kapcsolatfelvétel

*  Kötelező mezők

Megkeresésem elküldésével hozzájárulok ahhoz, hogy a PipelifeHungária Kft. az általam megadott személyes adataimat a megkeresésemből származó személyes adatként felhasználja a megkeresés feldolgozása, valamint az esetleges további kérdések esetén, illetve szükség esetén átadja a Wienerberger Csoport egyéb vállalatainak.

Az Ön adatait bizalmasan kezeljük. Hozzájárulását bármikor visszavonhatja az adatvedelem@pipelife.com e-mail címen. Az adatok feldolgozásának jogszerűsége a hozzájárulás visszavonása előtt változatlan marad. Az adatok tárolásával, feldolgozásával és törlésével, valamint a személyes adatainak felhasználásával kapcsolatos jogaival kapcsolatos részletes információkért tekintse meg Adatvédelmi szabályzatunkat.

Méretező programok