Irrigation Trees

Öntözőszivattyúk

kiváló minőségű öntözőszivattyúk

Az öntözőszivattyú kiválasztása az öntözőrendszer típusától és kiterjedésétől függ a minimális és maximális üzemi nyomás tekintetében.

Szintén figyelembe kell venni a helyszín jellemzőit, például a vízfórás körülményeit és az áramellátást (áramkör, csatlakozások). Míg az alulméretezett szivattyúrendszerek elégtelen és egyenetlen öntözést eredményeznek, a túlméretezett szivattyúk többe kerülnek, növelik az üzemeltetési költségeket, és károsíthatják az öntözőrendszert is, lerövidítve annak élettartamát. Különböző típusú szivattyúk állnak rendelkezésre a különböző alkalmazási feltételekre.

Szakértőink olyan szivattyúrendszert biztosítanak Önnek, amely a legjobban megfelel az Ön költségvetésének és a helyszín követelményeinek, a veszteségek, áramlási sebesség és működési nyomás tekintetében.

Pipelife Irrigation Pump
Pipelife Drip Irrigation Products

Mikoröntözés

Pipelife Sprinkler

Szórófejes öntözés

Pipelife Water Supply pipes

Vízellátó rendszerek

Self Cleaning Filtration Systems

Szűrőrendszerek

Precision Fertigation System for Irrigation

Tápoldat adagoló rendszerek

Pipelife Controle Valve

automatikus vezérlőszelepek

Pipelife Controllers for Irrigation

öntözés vezérlők

Pipelife Irrigation Pump

öntözőszivattyúk

Kapcsolatfelvétel

*  Kötelező mezők

Megkeresésem elküldésével hozzájárulok ahhoz, hogy a PipelifeHungária Kft. az általam megadott személyes adataimat a megkeresésemből származó személyes adatként felhasználja a megkeresés feldolgozása, valamint az esetleges további kérdések esetén, illetve szükség esetén átadja a Wienerberger Csoport egyéb vállalatainak.

Az Ön adatait bizalmasan kezeljük. Hozzájárulását bármikor visszavonhatja az adatvedelem@pipelife.com e-mail címen. Az adatok feldolgozásának jogszerűsége a hozzájárulás visszavonása előtt változatlan marad. Az adatok tárolásával, feldolgozásával és törlésével, valamint a személyes adatainak felhasználásával kapcsolatos jogaival kapcsolatos részletes információkért tekintse meg Adatvédelmi szabályzatunkat.

Méretező programok