Pipelife Storm Water Closed
Pipelife Storm Water Open

A csapadék életünk része, Kezeljük biztonságosan.

Csapadékvíz-kezelés

Csapadékvízkezelési megoldásaink elsősorban arra irányulnak, hogy kisebb – családi házas ingatlanon belül –, vagy nagyobb – ipari parkok, sportlétesítmények, településrészek - vízgyűjtőterületeken összegyűjtött csapadékvizeket időlegesen vagy véglegesen visszatartsuk.

Az ideiglenes visszatartással a csapadékvízelvezető rendszer tehermentesíthető a késleltetett bevezetés által.

A végleges visszatartás esetén a csapadékvíz:

  • tározása és újrahasznosítása például öntözővízként, vagy
  • lokális elszikkasztása a talajvíz utánpótlására, a helyi hidrológiai egyensúly támogatása érdekében

jelenthet újszerű megoldásokat.

Pipelife Raineo Single House Open

A STORMBOX, STORMBOX II és STORMBOX E szikkasztó/tároló rendszerünk ezeknek az új megközelítéseknek a gyakorlatba való átültetését teszi lehetővé, a cső- és aknarendszereinkkel – beleértve az épületek korszerű vízelvezetési módszereit is – kiegészítve.

A csapadékvizek és/vagy talajvizek bizonyos esetekben veszélyeztethetik is építményeinket. Az alapozások, vasúti és közlekedési pályák, valamint mezőgazdasági területek víztelenítésére jelentenek megoldást dréncsőrendszereink, a funkcióból adódó külső terhelés függvényben SN4-SN16 gyűrűmerevségi-, és DN50-DN400 mm átmérőtartományban.

Stormbox II reference in Oulu Finland 2019

Esővíz-kezelés és tárolás

A Pipelife megoldásai megakadályozzák az elöntéseket és a vízszennyezést, de víztárolóként is működhetnek. A tárolt, újrafelhasználható vizet ezután egészségügyi célokra vagy öntözésre is fel lehet használni. Bármilyen módon is alkalmazzák, a Raineo® évtizedekig gondoskodik erről az értékes erőforrásról.

Rendszereinket föld alatti alkalmazásra tervezték. Különböző körülmények között és eltérő célok érdekében működik. Ezért lehetővé teszi a tervezőnek és a megrendelőnek, hogy bármikordönthessen az esővíz felhasználásáról A Raineo® nemcsak a mai igényekhez igazodik, hanem a holnap világához is.

Stormwater Management

Egy videó többet mond 1000 képnél

Nézze meg ismertető videónkat és iratkozzon fel Youtube csatornánkra!

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére!

Visszahívás

Méretező programok