Image picture

A fenntarthatóság életünk része. Törekedjünk biztonságos és gondtalan életre, környezetre.

#fenntartható

A jövő a mi kezünkben van. Szilárd meggyőződésünk, hogy a mi felelősségünk védeni és javítani világunk gazdasági, környezeti és társadalmi rendszereit, biztosítani a biztonságos, egészséges és gondtalan életet a jelenlegi és a jövő generációi számára is.

A természet megőrzésének felelőssége nem egyszerűen választás. Ez a mi kötelességünk.

Mark van Loon, Senior Vice President - Fenntarthatóság & Innováció

A saját ökológiai lábnyomunk javításán túl egyedülálló lehetőségünk van arra, hogy megoldásainkkal hozzájáruljunk a vízhiány elleni küzdelemhez, legyen az újrafelhasználás vagy biztonságos szikkasztás.

Mark van Loon fotó

Fenntartható gyártás

Termékeink nagy része 100% -ban újrahasznosítható, és folyamatosan növeljük az újrahasznosított anyagok mennyiségét a gyártásban. Környezetünk mindannyiunkat érint, ezért azon dolgozunk, hogy a lehető legkisebb negatív hatást fejtsük ki.

Grandfather with his grandson working in the garden,watering salads.

Társadalmi fenntarthatóság

Kötelességünk a hátrányos helyzetű közösségekre is gondolni szerte a világon. Számos társadalmi projektben és kezdeményezésben vagyunk aktívak világszerte, és segítséget nyújtunk minden régióban, ahol jelen vagyunk.

Élettartam: több, mint 100 év

Az életciklus-értékelés egyik szempontja az élettartam, amely arra utal, hogy a termék valóban mennyi ideig működhet. Gáz-, ivóvíz- és tengeri alkalmazásokhoz használt PE nyomócsőrendszereink akár 100 évig vagy tovább is használhatók.

Happy good looking elderly man in a plaid shirt sits on a sofa in the living room and learns to play acoustic guitar online using a Laptop

EPD kalkulátorok

Fontosnak tartjuk, hogy optimális határok közé szorítsuk a csővezetékeink élettartama - életciklusa - alatt a környezetre gyakorolt kedvezőtlen hatásokat. A környezeti lábnyomról készült dokumentumokat, illetve az összevetést azonos funkciójú, de más anyagú csővezetékkel már nyomonkövethetik.

ökológiai lábnyom

Méretező programok