aknarendszer ellenőrzése
aknarendszer ellenőrzése

Szenny- és csapadékvíz elvezetés

pro aknarendszer

A PRO aknarendszerrel homogén tulajdonságú és élettartamú csatornarendszerek hozhatók létre, így hosszútávon is versenyképes alternatívát jelent a hagyományos akna rendszerekkel szemben.

Számtalan lehetőség

A PRO műanyag (PP) aknacsalád gravitációs csapadékvíz és kommunális szennyvíz csatornarendszerekben alkalmazható. Az akna a polipropilén alapanyagnak és az egyedi, precíz gyártástechnológiának köszönhetően az aknatesten és a csatlakozó csonkoknál is tökéletesen vízzáró. Az alacsony súly miatt könnyen szállítható, mozgatható és építhető. A szabadalmaztatott PRO fenékelemek segítségével számtalan folyásfenék konstrukció kialakítható.

Kanalizacijos-sulinelis

Hozzon létre homogén rendszereket

A PRO aknarendszerrel homogén tulajdonságú és élettartamú csatornarendszerek hozhatók létre, így hosszútávon is versenyképes alternatívát jelent a hagyományos akna rendszerekkel szemben.

  • Méretválaszték: PRO630, PRO800, PRO1000
  • Csatlakozó csőméretek: D160-tól D400-ig
  • Beépíthetőség: -6,00 m (ettől nagyobb mélységek egyedileg méretezendők)

 

 

PRO-sulinys-kamera

600, 800 és 1000 mm

A PRO800 és 1000 aknatípusok – a tisztítóaknák - fenékelemből, magasítóból és szűkítőből épülnek fel, gumigyűrűs csatlakozással. A magasítóelemek a szabványos követelményeknek megfelelően min. SN2-es merevségűek.

A PRO630-as aknarendszer – illetve a MSZ EN 476 szabvány alapján nem mászható – ellenőrző aknák fenékelemből és a helyszínen méretre vágható OD630 méretű duplafalú SN4 vagy SN8 gyűrűmerevségű csatornacsőből áll, gumigyűrűs csatlakozással.

Mindhárom aknatípus esetében lényeges és elengedhetetlen, hogy járműterhelés esetén az öntöttvas fadlap teherelosztó vasbetongallérra támaszkodjon, amely szerkezeten keresztül a függőleges terhek a talajra adódnak át. A rugalmas aknafal így a vízszintes földnyomásként veszi fel a függőleges terheket.

 

Studnie PRO 800-1000
Dobór Studni PRO

További információért tekintse alkalmazástechnikai kézikönyvünket, az aktuális választékot mindenkori árlistánk tartalmazza.

Termékkódok

Termékkódjaink értelmezéséhez és az egyértelművé tételhez a mellékelt magyarázó ábra nyújthat segítséget:

  • minden esetben 0° jelöli az aknából az elfolyó irányt
  • innen az óramutatóval megegyező irányban haladunk a 90°-tól a 270° irányába ( a balos csatlakozású akna tehát a mi értelmezési keretünkben a 90°-os, a jobbos a 270°-nál lévő csatlakozás)
  • 0 és 90° valamint 270 és 0° közötti zónákban – folyással szembeni rákötés - a csatornázás klasszikus szabályai szerint nem megengedett

 

A PRO-aknarendszerben rugalmasan alakíthatók ki folyásfenékszint fölötti – bukó – rákötések utólagos megfúrással, gumiadapterrel.

 

Ajánlatkéréshez egy erre a célre kialakított adatlapon adhatja meg a szükséges adatokat.

Műszaki tanácsadás

Mérnök kollégáink készséggel állnak rendelkezésére!

Emese Kiss

Közmű termékmenedzser, mérnök tanácsadó

+36304507137

Értékesítés

Találja meg az Önnek legmegfelelőbb értékesítési helyet és partnert a Pipelife-nál!

Pipelife Partnership

Területi képviselők

Amennyiben árajánlatot szeretne kérni, kérjük vegye fel a kapcsolatot az adott régióban illetékes kollégánkkal.

Áruházak

Országszerte 7 saját üzemeltetésű áruházunkban is megvásárolhatók termékeink.

Lépjen kapcsolatba velünk!

Kollégáink a lehető leghamarabb felveszik Önnel a kapcsolatot.

Visszahívás

Visszahívás
E-mail

Méretező programok