Sprinkler Irrigation Greenhouse

Vízellátó rendszerek

EXPLORE

Vízellátó rendszerek öntözéshez

A megfelelően kiválasztott és megtervezett csőrendszer minimális karbantartással biztosítja a problémamentes termesztési időszakokat és az öntözőrendszer hosszú élettartalmát. A vízellátásban használatos anyagok- és csővezetékrendszerek széles skálájából választhat.

Tapasztalt csővezeték-gyártóként mindig azt javasoljuk, hogy minden esetben olyan anyagokat és termékeket válasszon, amelyek a legmegfelelőbb az adott alkalmazáshoz. 

Water Supply Irrigation Infographic
HDPE 100 pipes

HDPE 100 pipes

Más néven PE csövek, ezek a legbiztonságosabb és legtartósabb csövek a földalatti vízellátó fővezetékekhez, alhálózatokhoz és szakaszos vezetékekhez. A nagy sűrűségű polietilénből (HDPE) készült csövek széles átmérőtartományban kaphatók, és a szigorú ivóvíz-előírások szerint gyártják és tesztelték őket

Rugalmas, de masszív, nagy ütésállósággal és vegyszerállósággal rendelkező PE csövek optimális hidraulikát és 100 éves karbantartásmentes élettartamot kínálnak.

PVC Pipe System

PVC pipe systems

A PVC csőrendszereket széles körben használják szivattyúk, szűrők, trágyázó és egyéb öntözőberendezések csatlakoztatására. A PVC csövek az üvegházak mikro sprinkler öntözőrendszereihez is optimális választást jelentenek.

PVC vízellátó csöveink könnyűek, ellenállnak a vegyszereknek, a magas hőmérsékletnek és az UV-sugárzásnak. Átmérők és szerelvények széles választéka áll rendelkezésre a legbonyolultabb mezőgazdasági vízellátó rendszerek megvalósításához is.

PVC Lay flat hose

PVC lapos tömlő

Az UV-sugárzásnak ellenálló, fektetett lapos tömlőnek is hívott rendszer a föld feletti vízellátó vezetékekhez használatosak, különösen a csepegtető öntözőrendszereket tápláló szakaszokhoz és a mobil szórófejes megoldásokhoz.

A könnyű súlyú, rugalmas, robusztus és könnyen csatlakoztatható, fektetett lapos tömlők gyors telepítést tesznek lehetővé, és kevés helyet foglalnak el, ha télen újra feltekerik őket. A maximális tartósság és problémamentes öntözési szezonok érdekében PVC-ből készült lapos tömlőket ajánlunk.

Ismerje meg a pipelife vízellátó rendszerek előnyeit

Mindent egy megbízható helyről

Nincs több alkatrészkeresés. Használja ki a teljes öntözési és vízellátási megoldást, valamint a teljes körű műszaki támogatást.

Teljesen személyre szabott

A telekviszonyok, méretek, alkalmazott öntözési módok és egyéni preferenciák figyelembevételével az Ön igényeinek leginkább megfelelő vízellátási megoldást kapja.

Egyszerű telepítés

Egy megbízható szerelőpartnerünkkel és a Pipelife munkatársaival biztos lehet benne, hogy vízellátó rendszere pontosan a tervezett terv szerint épül meg..

Szivárgásmentes rendszer

Intsen búcsút a szivárgásoknak! Csöveink és szerelvényeink a legjobb minőségű alapanyagok felhasználásával és a legkorszerűbb gyártási technológiával készülnek.

akár 100 évig szolgálatban

Takarítson meg időt és felejtse el a felesleges karbantartásokat! A felhasznált csövek típusától függően akár 100 éves megbízható élettartammal is számolhat.

100 %-ban újrahasznosítható alapanyagokból

Hosszú élettartamuk végén csöveink összegyűjthetők és újrahasznosíthatók. Egyéb PVC vagy PE termékeket tudunk gyártani belőlük.

Minden csepp számít

Ismerje meg az öntözés jövőjét!

Greenhouse plants
Greenhouse plants
Pipelife Drip Irrigation Products

Mikoröntözés

Pipelife Sprinkler

Szórófejes öntözés

Pipelife Water Supply pipes

Vízellátó rendszerek

Self Cleaning Filtration Systems

Szűrőrendszerek

Precision Fertigation System for Irrigation

Tápoldat adagoló rendszerek

Pipelife Controle Valve

automatikus vezérlőszelepek

Pipelife Controllers for Irrigation

öntözés vezérlők

Pipelife Irrigation Pump

öntözőszivattyúk

Kapcsolatfelvétel

*  Kötelező mezők

Megkeresésem elküldésével hozzájárulok ahhoz, hogy a PipelifeHungária Kft. az általam megadott személyes adataimat a megkeresésemből származó személyes adatként felhasználja a megkeresés feldolgozása, valamint az esetleges további kérdések esetén, illetve szükség esetén átadja a Wienerberger Csoport egyéb vállalatainak.

Az Ön adatait bizalmasan kezeljük. Hozzájárulását bármikor visszavonhatja az adatvedelem@pipelife.com e-mail címen. Az adatok feldolgozásának jogszerűsége a hozzájárulás visszavonása előtt változatlan marad. Az adatok tárolásával, feldolgozásával és törlésével, valamint a személyes adatainak felhasználásával kapcsolatos jogaival kapcsolatos részletes információkért tekintse meg Adatvédelmi szabályzatunkat.

Méretező programok