Drip Irrigation

Mikroöntöző rendszerek

kiváló minőségű öntözőrendszerek

A nagy pontosságú technológiának köszönhetően a mezőgazdaságban a mikroöntözés a legtöbb vizet és tápanyagot megtakarító módszer. A gazdasági és ökológiai előnyökön kívül a mikroöntözés a legpontosabb módszer arra is, hogy minden növényhez pontosan azt juttassa el, amire szüksége van az optimális fejlődéshez.

Megfelelően méretezett mikroöntöző rendszerrel maximalizálhatja a terméshozamokat és az egyenletességet az ültetvény területén. 

Red Apples
Drip Irrigation Setup infographic
Round drip Pipes with inline drippers

Csepegtető csövek

Kisebb területekre és több szezonos használatra a körszelvényű csepegtető csöveket javasoljuk. A rendszer ideális sok gyümölcstermő növény számára, kis növénytávolsággal. A nyomáskompenzált (PC) inline csepegtetők hasznosak, ha a víznyomás az egyenetlen – szintkülönbségekkel szabdalt – terep miatt változik, és amikor a növények nagyon érzékenyek a talaj nedvességtartalmának ingadozására. Az anti-szifon kialakításnak köszönhetően PC-csepegtető csöveink felszín alatti öntözésre is alkalmasak.

Flat Drip Lines Irrigation

CSEPEGTETŐ SZALAGOK MIKROCSEPEGTETŐVEL

A csepegtető vezetékek a legsokoldalúbb csővezeték-megoldást jelentik a csepegtető öntözésben. Az áramlási sebességgel, a csepegtető távolságával, a csepegtető kialakításával és a falvastagsággal kapcsolatos tulajdonságok széles választékának köszönhetően testre szabhatjuk az öntözőrendszert oly módon, hogy gyakorlatilag bármilyen sornövényhez megfeleljen egyszeri vagy több évszakos használatra.

Drip Irrigation tapes

Csepegtető szalagok

A csepegtető szalagok egy szabványos csepegtető öntözési megoldást jelentenek, jó ár-érték aránnyal. Elsősorban a zöldségtermesztésben alkalmazzák. A csepegtető szalag kiválasztásakor fontos figyelembe venni a szalagok szűrési területének minőségét.

A kiváló minőségű csepegtető szalagokhoz például a lézertechnológiát használják, hogy elkerüljék a talaj bejutását és a gyökér behatolását. A nagy, varratmentesen integrált szűrési területek és az alacsony kibocsátó profil alapvető minőségi kritériumok az állandó vízáramlás biztosításához.

PE irrigation pipes online dripper

PE öntözőcsövek

Ahol a növények közötti távolság meghaladja a 3 métert, például a sárgabarack vagy birsgyümölcsösök esetében, a vakcsövek rugalmasan alkalmazhatók inline PC-vel (nyomáskompenzált) és ND (nem lefolyó) csepegtetőkkel vagy mikroszórófejekkel sík és egyenetlen terepen. Az online csepegtetők mikrocsővel és rögzítéssel a cserepes növények egyenletes öntözésére szolgálnak.

Mikro öntözőcsövek és csepegtetők használatával a cserepes növények egyenletes öntözésére szolgálnak.

Használja ki mikroöntözés előnyeit

Maximalizálja hozamát, miközben minimalizálja az erőforrásokat a csepegtető öntözéssel – ez a leghatékonyabb és legpontosabb módja az öntözésének. Fedezze fel az előnyöket, és találja meg a tökéletes megoldást precíziós öntözőrendszereink kínálatában.

Irrigation Graphic

30 - 65 %-kal kevesebb vízfelhasználás

A nagy pontosságú öntözési technológia a vízmennyiség 30-65%-át takarítja meg.

Egy vagy több év

Öntözőtermékeink élettartama egytől több szezonig terjed.

Kevesebb energiafelhasználás

A lényegesen alacsonyabb üzemi nyomás kevesebb energiát fogyaszt más öntözési megoldásokhoz képest.

Nagyobb ellenállóság a betegségekkel szemben

A növények akkor fejlődnek a legjobban és akkor a legerősebbek, ha a talaj, a páratartalom és a tápanyagviszonyok ideálisak és állandóak. Az optimalizált növekedési feltételek a növényeket a betegségekkel szemben is ellenállóbbá teszik.

Megtakarítás a műtrágyázáson

Kevesebb műtrágya és egyéb vegyszer szükséges a magas terméshozam biztosításához, köszönhetően a gyökérzónába történő hatékony kijuttatásnak.

Nehéz terepen is megállja a helyét

A domborzattól függetlenül a nyomáskompenzált (PC) csepegtető öntözés biztosítja a víz és a tápanyagok egyenletes átvitelét az egész területen.

kapcsolódó termékek

Pipelife Drip Irrigation Products

Mikoröntözés

Pipelife Sprinkler

Szórófejes öntözés

Pipelife Water Supply pipes

Vízellátó rendszerek

Self Cleaning Filtration Systems

Szűrőrendszerek

Precision Fertigation System for Irrigation

Tápoldat adagoló rendszerek

Pipelife Controle Valve

automatikus vezérlőszelepek

Pipelife Controllers for Irrigation

öntözés vezérlők

Pipelife Irrigation Pump

öntözőszivattyúk

Kapcsolatfelvétel

*  Kötelező mezők

Megkeresésem elküldésével hozzájárulok ahhoz, hogy a PipelifeHungária Kft. az általam megadott személyes adataimat a megkeresésemből származó személyes adatként felhasználja a megkeresés feldolgozása, valamint az esetleges további kérdések esetén, illetve szükség esetén átadja a Wienerberger Csoport egyéb vállalatainak.

Az Ön adatait bizalmasan kezeljük. Hozzájárulását bármikor visszavonhatja az adatvedelem@pipelife.com e-mail címen. Az adatok feldolgozásának jogszerűsége a hozzájárulás visszavonása előtt változatlan marad. Az adatok tárolásával, feldolgozásával és törlésével, valamint a személyes adatainak felhasználásával kapcsolatos jogaival kapcsolatos részletes információkért tekintse meg Adatvédelmi szabályzatunkat.

Méretező programok