Pipelife Wastewater Closed
Pipelife Wastewater Open

A szennyvízkezelés környezetünk megóvása érdekében kulcskérdés.

Szenny- és csapadékvíz elvezetés

A szennyvízek összegyűjtése és elvezetése környezetünk és ivóvízbázisaink megóvása érdekében kulcskérdés.

Többféle megoldást kínálunk

A Pipelife Hungária Kft., illetve a Pipelife Csoport környezetbarát, hosszú élettartamú és tökéletes vízzáróságú megoldásokat kínál a szennyvizek és a felszíni – csapadék – vizek szállítására PVC-U, PE és PP anyagú gravitációs csőrendszereivel DN110 és DN1400 mm átmérőtartományban, tömör és/vagy strukturált falszerkezettel, SN4-SN16 merevségi osztályban, szinte minden feladatra. A gravitációs rendszerek mellett a nyomás alatti szállításra elsősorban a PE nyomócsőrendszert ajánljuk 20-500 mm átmérőtartományban.

Road Drainage Hero Image

Komplett rendszermegoldások

A rendszer – a megoldás – szerves része a csőrendszerrel homogén tulajdonságú PRO akna választék, amely az ellenőrző, tisztító-, átemelő-, házibekötő- és víznyelő aknákat is magában foglalja. A homogén anyagú és homogén élettartamú rendszerek létrehozása nagy előrelépés a csatornarendszerek építésében és üzemeltetésében. Cégünk az elsők között ismerte fel ennek jelentőségét, és folyamatosan fejleszti ezen a területen is termékkínálatát.

EPD kalkulátorok

Fontosnak tartjuk, hogy optimális határok közé szorítsuk a csővezetékeink élettartama - életciklusa - alatt a környezetre gyakorolt kedvezőtlen hatásokat. A környezeti lábnyomról készült dokumentumokat, illetve az összevetést azonos funkciójú, de más anyagú csővezetékkel már nyomonkövethetik.

ökológiai lábnyom

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére!

Visszahívás

Méretező programok