Orchard

Automatikus vezérlőszelepek

automatikus vezérlőszelepek öntözőrendszerekhez

A megfelelő hidraulikus szeleprendszer kiválasztása biztosítja az optimális hidraulikát és az ideális nyomást az öntözőrendszer minden részében, minimális működési költségek mellett. A szokásos ki- bekapcsolási funkción kívül számos vezérlési funkció áll rendelkezésre. Például különböző nyomást érhet el egy kombinált öntözőrendszeren belül, és szabályozhatja a szivattyúk indulási nyomását.

Akár egyszerű szeleprendszert választ, akár összetettebbet, sok funkcióval és távirányítással, a minőségi szelepeknek meg kell akadályozniuk a rendszer károsodását, például a vízütések kialakulását a rendszerben. Figyelem, a túlméretezett szelepek szükségtelenül magasabb működési költségeket eredményezhetnek

Pipelife Controle Valve

Automatikus vezérlőszelepek alkalmazása

nyomáscsökkentés

Nyomástartás

áramlás szabályozás

szint szabályozás

Mágneses vezérlés

Kombinált vezérlési funkciók

Pipelife Drip Irrigation Products

Mikoröntözés

Pipelife Sprinkler

Szórófejes öntözés

Pipelife Water Supply pipes

Vízellátó rendszerek

Self Cleaning Filtration Systems

Szűrőrendszerek

Precision Fertigation System for Irrigation

Tápoldat adagoló rendszerek

Pipelife Controle Valve

automatikus vezérlőszelepek

Pipelife Controllers for Irrigation

öntözés vezérlők

Pipelife Irrigation Pump

öntözőszivattyúk

Kapcsolatfelvétel

*  Kötelező mezők

Megkeresésem elküldésével hozzájárulok ahhoz, hogy a PipelifeHungária Kft. az általam megadott személyes adataimat a megkeresésemből származó személyes adatként felhasználja a megkeresés feldolgozása, valamint az esetleges további kérdések esetén, illetve szükség esetén átadja a Wienerberger Csoport egyéb vállalatainak.

Az Ön adatait bizalmasan kezeljük. Hozzájárulását bármikor visszavonhatja az adatvedelem@pipelife.com e-mail címen. Az adatok feldolgozásának jogszerűsége a hozzájárulás visszavonása előtt változatlan marad. Az adatok tárolásával, feldolgozásával és törlésével, valamint a személyes adatainak felhasználásával kapcsolatos jogaival kapcsolatos részletes információkért tekintse meg Adatvédelmi szabályzatunkat.

Méretező programok