Sprinkler Irrigation on Field

Teremtse meg függetlenségét az időjárástól!

SPRINKLERES ÖNTÖZŐ RENDSZEREK

PE sprinkleres öntözőrendszereket javasolunk olyan növényekhez és ültetvényekhez, amelyek akkor fejlődnek a legjobban, ha esőzéssel vannak öntözve. A gyors és egyszerű csatlakozórendszerek, például a PIPELIFE rögzítő- vagy bilincsrendszerei lehetővé teszik a gyors telepítést és bontást.

A sprinkler rendszernek könnyűnek, de erősnek is kell lennie, hogy bírja a gyakori szállítást és szerelést. A jó minőségű, megbízható tömítésekkel rendelkező rendszerek alacsony nyomás mellett is szivárgásmentes marad. Nagy teljesítményű sprinklereink biztosítják az egyenletes és pontos vízeloszlást a természetes esőhöz hasonlóan.

Cabbage
Sprinkler Irrigation System Graphic
Pipelife Sprinkler

Szórófejek és tartozékok

Válassza ki az öntözési igényeinek leginkább megfelelő locsolórendszert. Három különböző rendszermegoldást kínálunk:

Mobilis PE szórófejes öntözőrendszerek: szivattyúegység, gerinc cső és szektor csövek mozgathatóak. Ezt a rendszert elsősorban szántóföldeken és üvegházakban használják.
Félig mobilis PE szórófejes öntözőrendszerek: a szivattyúegység és a gerinc vezeték rögzített, a szektor vezetékek mozgathatóak. Ezt a rendszert elsősorban a gyümölcsösök ajánljuk
Fix PE szórófejes öntözőrendszerek: a szivattyúegység, a fővezeték és az szektor vezetékek nem mozgathatók. Ezt a rendszert főként veteményeskertek és gyümölcsösök fagyvédelmére használják.

Pipelife Micro Sprinkler

Öntözőberendezések

Ne vesztegessen több időt a kompatibilis öntözőrendszer-elemek keresésével!

Teljesen személyre szabott és teljes öntözési megoldásokat kínálunk, amelyek a szivattyúktól és a vízellátó vezetékektől a szűrő- és vezérlőrendszerekig mindent lefednek.

Az összes rendszerelemet a telepítés kezdetén az Önhöz szállítjuk, és megbízható partnereinkre bízzuk a kivitelezést.

A szórófejes öntözés előnyei

A szórófejes öntözés magas hatásfokú, egyenletes vízelosztást biztosít felülről, utánozva a természetes esőt – kivéve, ha Ön irányítja az öntözést. Fedezze fel, hogyan növelheti a hozamot szórófejes öntözőrendszereink széles választékával.

Irrigation Graphic

Növelje a hozamot

Az öntözővíz egyenletes és ellenőrzött elosztása maximális termésminőséget és -mennyiséget eredményez.

Talajvédelem

A finom cseppeknek és a szabályozott vízmennyiségnek köszönhetően a rendszer nem okoz eróziót és a legtöbb talajtípushoz alkalmazható.

Tartós és ütésálló

Az egész rendszert úgy alakították ki, hogy ellenálljon a külső terheléseknek és ütéseknek a hosszú élettartam érdekében.

EGYENETLEN TEREPEN IS ALKALMAZHATÓ

A domborzattól függetlenül biztosíthatja a víz és a tápanyagok egyenletes átvitelét a teljes felületen.

Problémamentes telepítés

Egyszerű és gyors telepítés.

Szivárgásmentes rendszer

A csöveket és szerelvényeket kifejezetten úgy tervezték, hogy még alacsony nyomáson sem szivárogjanak víz a csatlakozásoknál.

Öntözés

Termékek

Pipelife Drip Irrigation Products

Mikoröntözés

Pipelife Sprinkler

Szórófejes öntözés

Pipelife Water Supply pipes

Vízellátó rendszerek

Self Cleaning Filtration Systems

Szűrőrendszerek

Precision Fertigation System for Irrigation

Tápoldat adagoló rendszerek

Pipelife Controle Valve

automatikus vezérlőszelepek

Pipelife Controllers for Irrigation

öntözés vezérlők

Pipelife Irrigation Pump

öntözőszivattyúk

Kapcsolatfelvétel

*  Kötelező mezők

Megkeresésem elküldésével hozzájárulok ahhoz, hogy a PipelifeHungária Kft. az általam megadott személyes adataimat a megkeresésemből származó személyes adatként felhasználja a megkeresés feldolgozása, valamint az esetleges további kérdések esetén, illetve szükség esetén átadja a Wienerberger Csoport egyéb vállalatainak.

Az Ön adatait bizalmasan kezeljük. Hozzájárulását bármikor visszavonhatja az adatvedelem@pipelife.com e-mail címen. Az adatok feldolgozásának jogszerűsége a hozzájárulás visszavonása előtt változatlan marad. Az adatok tárolásával, feldolgozásával és törlésével, valamint a személyes adatainak felhasználásával kapcsolatos jogaival kapcsolatos részletes információkért tekintse meg Adatvédelmi szabályzatunkat.

Méretező programok