Sprinkler Irrigation

Tápoldat adagoló rendszerek

Tápoldat adagoló rendszerek öntözéshez

A vízben oldódó műtrágyák adagolása a csepegtető öntözőrendszeren keresztül számos előnnyel jár. A megfelelő mennyiségű műtrágya közvetlenül a növény gyökérzónájába kerül. Ez azt jelenti, hogy nemcsak a növények egészségét és növekedését optimalizálja, miközben műtrágyát takarít meg, hanem védi a talajt is. Egy másik nagy előny, hogy 100%-ban megtakaríthatja a szántóföldi trágyázására szánt időt..

A piacon termékek széles választéka érhető el. A típusok és a funkciók az egyszerűtől a szinte tudományosig változnak, és az árszint is széles tartományban mozog. Nem tudjuk elég gyakran megismételni, hogy döntő fontosságú egy olyan rendszer kiválasztása, amely megfelel az Ön profiljának. A termékek széles választékából megtervezhetünk egy olyan tápoldat adagoló rendszert, amely megfelel az öntözési projekt méretének, a termésigényeknek, a felhasználóbarát jellegnek és a technikai összetettséggel kapcsolatos személyes preferenciáknak.

Blueberries
Fertigation Injector

Injektorok

A nyomáskülönbség által keltett vákuum elve alapján egy egyszerű automatikus befecskendező ideális lehet kisebb tápoldat adagoló rendszerekhez.

Motor Driver Dosing Pump for Irrigation

Motoros adagoló szivattyú

Az adagolószivattyúkat általában nagyobb projektekben alkalmazzák. A tökéletes illeszkedés érdekében különféle szivattyúfejeket illeszthet több motormérettel.

Precision Fertigation System for Irrigation

PRECÍZIÓS TÁPOLDAT ADAGOLÓ RENDSZEREK

Nagyszabású öntözési projektekben egy vagy több tápoldat adagoló csatornával rendelkező közvetlen befecskendező egységeket használnak. Üzemi szoftverrel, vezérlővel, elektronikus műtrágya áramlásmérővel, érzékelőkkel és egyebekkel felszerelve ez a fajta műtrágyázási rendszer maximális vezérlést, automatizálást és precizitást kínál. Célszerű olyan terméket választani, amely könnyen kezelhető és nem haladja meg a termesztési igényeket.

Pipelife Drip Irrigation Products

Mikoröntözés

Pipelife Sprinkler

Szórófejes öntözés

Pipelife Water Supply pipes

Vízellátó rendszerek

Self Cleaning Filtration Systems

Szűrőrendszerek

Precision Fertigation System for Irrigation

Tápoldat adagoló rendszerek

Pipelife Controle Valve

automatikus vezérlőszelepek

Pipelife Controllers for Irrigation

öntözés vezérlők

Pipelife Irrigation Pump

öntözőszivattyúk

Kapcsolatfelvétel

*  Kötelező mezők

Megkeresésem elküldésével hozzájárulok ahhoz, hogy a PipelifeHungária Kft. az általam megadott személyes adataimat a megkeresésemből származó személyes adatként felhasználja a megkeresés feldolgozása, valamint az esetleges további kérdések esetén, illetve szükség esetén átadja a Wienerberger Csoport egyéb vállalatainak.

Az Ön adatait bizalmasan kezeljük. Hozzájárulását bármikor visszavonhatja az adatvedelem@pipelife.com e-mail címen. Az adatok feldolgozásának jogszerűsége a hozzájárulás visszavonása előtt változatlan marad. Az adatok tárolásával, feldolgozásával és törlésével, valamint a személyes adatainak felhasználásával kapcsolatos jogaival kapcsolatos részletes információkért tekintse meg Adatvédelmi szabályzatunkat.

Méretező programok