MASTER 3 PLUS

Zajcsillapított lefolyórendszer

Egymáshoz tokos, gumigyűrűs kötéssel illeszkedő elemekből (cső és idom) összeállítható, 3 rétegű polipropilén lefolyórendszer épületen belüli szereléshez.

A három rétegű MASTER 3 Plus csőrendszer kialakítása az áramlási zajok csökkentésére optimalizált.

A masszív falszerkezetnek köszönhetően hidegben is kiválóan szerelhető (akár -10 °C), a csővég nem érzékeny a más csöveknél (pl. PVC vagy normál PP) repedést okozó kisebb ütésekre.

A belső, fehér színű csőfal segít a jobb látásban, ha kamerával kell vizsgálni és csökkentett felületi érdessége kisebb hidraulikai ellenállást generál. A tok és a rézselt végek fokozott illeszkedése szintén a simább lefolyást segíti.

master 3 csövek
Master 3 Plus Collage

Zajcsillapítás felsőfokon

Továbbfejlesztve, a gyors beépítésért!

A továbbfejlesztett, nagyobb térfogatsúlyú MASTER 3 Plus idomok robosztus tokkal és a szerelést egyszerűbbé, gyorsabbá tevő jelölésekkel vannak ellátva. Ugyanezt a célt szolgálja a csövekre nyomtatott centiméter skála, gyorsítva a csövek helyes leszabását.

Magas közeghőmérséklethez is!

Magas hőmérsékletű közegekhez is (80 °C üzemi hőfok, max. 95 °C, 2-3 perc) alkalmazható. Merev falszerkezetének köszönhetően épületen belül aljzatba (pl. betonozva) épületen kívül talajba fektetésre is alkalmas.

A csövek 32-160 mm-es átmérőkben és 2, 1, 0,5 m-es szálakban elérhetők. Az EPDM ajakos gumigyűrű savaknak lúgoknak jól ellenáll, de az olajok károsítják.

A sima belső fal megelőzi a lerakódások kialakulását és a hidraulikai súrlódás csökkentésével hozzájárul a cső zajcsökkentő tulajdonságaihoz.
Az erős középső réteg ásványi anyag tartalma jelentősen növeli a gyűrűmerevséget és kulcsfontosságú az áramlási zajok csillapításában.
A barna külső réteg még alacsony hőmérsékleten is kiváló ütésállóságról gondoskodik.

A MASTER 3 PLUS ötvözi a kiváló szilárdságot és nagy tömeget az átlag feletti falvastagsággal.
Rendelkezik még betolásimélység-jelöléssel is.
Ennek eredményeként a szakembereknek hatékony zajcsillapítási tulajdonságokat kínál, valamint egyszerű és megbízható beszerelést tesz lehetővé.

A MASTER 3 PLUS kiemelkedő ár-érték arányával megfelelő haszonkulcsok érhetők el. Ez nem egy barkácsboltokon keresztül értékesített termék.

A MASTER 3 PLUS kizárólag a legjobb minőségű alapanyagokból készül.
A modern 3 rétegű csőextrúziós technológia és az idom kivételes kidolgozása különösen jó illeszkedést és tömítettséget biztosítanak.
A MASTER 3 PLUS rendszert egy a megbízhatóságra és minőségre vonatkozó nyomon követő nyilvántartással rendelkező vezető osztrák cső gyártó vállalat tervezte és gyártotta.

Műszaki tanácsadás

Mérnök kollégnk készséggel áll rendelkezésére!

László ifj.Kedvek

Alkalmazástechnikai mérnök

+36305657299

Értékesítés

Pipelife Partnership

Területi képviselők

Amennyiben árajánlatot szeretne kérni, kérjük vegye fel a kapcsolatot az adott régióban illetékes kollégánkkal.

Áruházak

Országszerte 7 saját üzemeltetésű áruházunkban is megvásárolhatók termékeink.

Lépjen kapcsolatba velünk!

Kollégáink a lehető leghamarabb felveszik Önnel a kapcsolatot.

Visszahívás

Visszahívás
E-mail

Méretező programok