A stormwater management system installed next to a logistics warehouse | Pipelife

KÉSZÍTSE FEL VÁLLALKOZÁSÁT EXTRÉM IDŐJÁRÁSI KÖRÜLMÉNYEKRE

Kapcsolatfelvétel

mINDENRE KITERJEDŐ MEGOLDÁSOK

Az egyre kiszámíthatatlanabb időjárási viszonyok és a szigorodó környezetvédelmi előírások miatt a vállalkozásoknak át kell gondolniuk a csapadékvíz kezelését. A Pipelife csapadékvíz-rendszerei olyan megoldásokat kínálnak, amelyek megvédik a létesítményeket a a szélsőséges csapadékesemények káros hatásaitól.

Az alkalmazkodó-képességre tervezett megoldásaink vákuumos tetővízelvezető rendszereket, föld alatti gyűjtőrendszereket, , különböző szűrőket, tárolókat és/vagy szikkasztókat, valamint intelligens átemelőket  és szintmérőket foglal magában a csapadékvíz kezelési folyamatok optimalizálásához.

ÁTFOGÓ MEGOLDÁSOK ÉS SZOLGÁLTATÁSOK

Csapadékvíz-kezelési megoldásaink megvédik a vállalkozásokat a szélsőséges időjárási viszonyoktól – az elöntések elleni védekezéstől a szárazság enyhítéséig. 

  • Elöntésvédelem: A nagy sebességű vízelvezető rendszerek és a moduláris föld alatti elemek megakadályozzák az elöntést, a csatornarendszer túlfolyását és az üzemszüneteket.
  • Esővíz újrafelhasználása: Az esővíz tárolható és később felhasználható aszályok idején, csökkentve ezzel a költségeket és a közüzemi vízellátástól való függést.
  • Környezetvédelmi megfelelőség: A csapadékvizet megtisztíthatjuk a káros, szennyező anyagoktól, betartva az EU fenntarthatósági jogszabályait és az épülettanúsítási szabványokat.
  • Megnövelt hálózati függetlenség: A víz fokozatos talajba szivárgásának lehetővé tételével a vállalatok függetlenedhetnek a külső  csapadékvíz hálózatoktól, miközben  elősegítik a víz természetes körforgását  és a talajvízkészletek megőrzését.
  • Okos megoldások: A Pipelife intelligens rendszerei lehetővé teszik a csapadékvízrendszer távfelügyeletét és vezérlését, így biztosítva a biztonságosabb és hatékonyabb működést.

További információkért töltse le részletes csapadékvíz kezelési katalógusunkat!

Tárolás

A fóliával zárttá tett és kívül-belül geotextília védélemmel ellátott a moduláris elemeinkből a helyi követelmények figyelembevételével  kialakítható tárolórendszer. 

Stormwater Attenuation Campaign Image

Szikkasztás

A 95,5%-os víztároló kapacitással, akár 3 méteres szerkezeti magassággal és 1 méteres takarással a Stormbox szikkasztó rendszerek 60 tonnás teherautó-forgalmat is el tudnak viselni.

Stormwater Retention Campaign Image

Csapadékvíz visszatartás

A nagy átmérőjű korrugált Pragma csövek jelentős tározókapacitásuknál fogva az esővíz visszatartására is felhasználhatók. A fojtott – szabályozott - elfolyás megakadályozza az elöntést és a csatornarendszer túlterhelését.

Az Ön előnyei

A PIPELIFE csapadékvíz-kezelési megoldásai megóvják létesítményeit, miközben biztosítják, hogy vállalkozása továbbra is hatékonyan üzemeljen. Célunk, hogy az Ön csapadékvíz-rendszerének kiépítése és üzemeltetése stresszmentes legyen, köszönhetően a hely-, idő- és pénz hatékony felhasználásának.

Egyénre szabott méretezési szolgáltatás

Gondoskodunk arról, hogy rendszere tökéletesen illeszkedjen az Ön elvárásaihoz.

Környezetbarát megoldások

Fenntarthatóan gyárott termékeink újrahasznosíthatók és újrafelhasználhatók, beleértve az olyan termékeket, mint a Stormbox E, amely 100%-ban újrahasznosított anyagból készül.

Gyors beépítés

A Pipelife műszaki támogatása és a moduláris termékkialakítás gyors, hibamentes beépítést biztosít.

Hogyan segíthetünk?

*  Kötelező mezők

Rólunk mondták

A Pipelife-nél dolgozó emberek egyszerűen jók abban, amit csinálnak, a tervezés és a tanácsadás kiemelkedő volt. És az a tény, hogy megmutatták nekünk, mire kell figyelni a rendszer beépítése során a helyszínen, a kiváló szolgáltatás eredménye. Vannak más cégek is, amelyek csak termékeket árulnak a csapadékvíz-kezeléshez. De egy megbízható partnerre ma már nagy szükség van.

—     Heimo Zitz, építésvezető 
Süd West Bau

A Wróblowice-i új gyártóüzem építésével kapcsolatban a Pipelife Stormbox E megoldása logikus választásnak bizonyult a rendszer megbízhatósága, költséghatékonysága, könnyű telepíthetősége és a Pipelife képviselőjének műszaki támogatása miatt. Ugyanakkor szeretném kiemelni, hogy a Stormbox E kiválasztása és alkalmazása hozzájárul a műanyaghulladék problémájának megoldásához, ami összhangban áll az én környezetvédelmi prioritásaimmal.

—  Mariusz Wierzbicki, tulajdonos 
Przedsiębiorstwo Darem Mariusz Wierzbicki

Ehhez a projektet a Pipelife-ot választottuk partnerünknek és beszállítónknak, mert bízunk a cég termékeinek magas minőségében, és gyors elérhetőségükre nagyszükség volt . Ezen kívül a Pipelife helyszíni konzultációjával, támogatásával nagyban hozzájárult a projekt sikerességéhez.

— Lukas Bäck, Projektmenedzser
 Pichler Bau

Egyeztessünk projektjéről!

*  Kötelező mezők

Méretező programok