Ez az izgalmasprojekt Hollandiában kezdődik


Ez az izgalmas projekt Hollandiában kezdődik

Jelenleg egy falu épül Hollandiában, Vianen és Hagestein városai között, Hoef és Haag néven. Hoef és Haag egy teljesen új falu lesz, amely 1800 házból áll, három különböző körzettel és kerülettel: Het Dorpshart, De Erven és Het Lint.

Mindegyiknek meg lesz a maga szerepe:

  • Het Dorpshart: kompakt és élénk, minden kényelemmel
  • De Erven: tágas és zöld
  • Het Lint: szabadtéri, autentikus utcával 

Ehhez a projekthez a Pipelife Hollandia szállítja a csatornarendszer anyagait a Gebr. Van der Lee vállalatnak. Ez körülbelül 6000 méter PVC csatornacsövet, 2000 méter PE csövet, 2300 szerelvényt és 100 aknát foglal magában.

Az első szakaszban, a Gebr. Van der Lee vállalat mintegy 75 000 m³ területen építette be a 8 km hosszú Pipelife csatornarendszert. Jelenleg a 2. szakaszban vagyunk, amelyben ismét a Joosten Kunststoffen szállítja a Pipelife aknákat, csöveket és szerelvényeket.

AZ EGYÜTTMŰKÖDÉS HATÁSA

"Az ár és a minőség aránya különösen fontos egy vállalkozó számára" mondja Ad van Rhenen a Gebr. Van der Lee vállalattól.

"Ennek az együttműködésnek köszönhetően a teljes projektet optimalizálták" emeli ki Ralph Hoogerwerf, a Joosten Kunststoffen értékesítője. "A Pipelife megbízható partner. A minőség kiemelt fontosságú a Gebr. Van der Lee-nél és a Pipelife képes megfelelni minden minőségi követelményeinknek."

"Az ilyen projektekben a Pipelife ereje önmagában rejlik" jegyzi meg Frank Terpstra, a Pipelife Hollandia kiemelt ügyfélkapcsolati menedzsere. "A teljes csatornahálózatot mi szállítjuk az elejétől a végéig. Gyártóként és beszállítóként működünk a Joosten Kunststoffennél, és a Joostennel együttműködünk a Gebr. Van der Lee-nél. Nagy előnyöket tapasztalunk, amikor olyan vállalkozókkal dolgozunk együtt, mint a Gebr. Van der Lee. Együtt olyan eredményeket érünk el, amelyek nemcsak kényelmesebbek, hanem gyorsabbak is a vállalkozók számára. "

 

Egy videó többet mond ezer képnél

Nézze meg beépítési videónkat és iratkozzon fel Youtube csatornánkra!

Megosztás

Méretező programok