Choose your region

KAPCSOLAT | Magyarország
Menu

híreink

Új árlista 2017.02.15

Új árlista 2017.02.15

Tájékoztatjuk kedves Partnereinket, társaságunk 2017.02.15-tol új árlistát ad ki.
Pollack Expo 2017

Pollack Expo 2017

Cégünk idén kiállítóként és előadóként is részt vesz a 2017. február 23-24-én megrendezésre kerülő „Pollack Expo 2017” szakmai kiállításon és konferencián.
Termékkód változás

Termékkód változás

Tisztelt Partnerünk ! Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a termékazonosításra használt kódjaink 2017 január 2- tól megváltoznak. Kérjük a további rendeléseikben , ajánlatkéréseikben, illetve az egyéb kommunikációban ezentúl az új kódokat szíveskedjenek használni !
Év vége

Év vége

Tisztelt Partnerünk! A PipeLife Hungária Műanyagipari Kft. minden munkatársa nevében szeretnénk megköszönni az idei évben tanúsított együttműködésüket, és ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket az évvégi leállásunkkal, valamint az év eleji indulásunkkal kapcsolatos tudnivalókról....

Műanyagcső konferencia

2017.Január.26 Budapest Lurdy Ház 7. sz. terem
Új Planpipe verzió

Új Planpipe verzió

Elkészült a legújabb Planpipe verzió! Az AutoCAD alapú épületgépészeti tervező programmal, már beolvashatóak a WINWATT programmal készített helyiségek.

Új oktatóközpont Debrecen

Megnyílt a Pipelife Oktató Központja Debrecenben! Az új Oktató Központban elsősorban tervezői és kivitelezői oktatásokat tartunk, de tanintézmények jelentkezését is várjuk.

Pipelife a Construma kiállításon

A Pipelife Hungária sikeres Construma kiállítást tudhat maga mögött. A kiállítás 5 napja alatt az utóbbi évek legnagyobb érdeklődését tapasztaltuk épületgépész rendszereink, azon belül a felületfűtéshez kapcsolódó termékcsoportjaink iránt.

Construma 2016

A Pipelife Hungária Kft. tisztelettel meghívja Önöket a Construma kiállításra (2016.04.06 - 10.), ahol a D épület 304/A standján számos újdonság mellett a következő akcióval várjuk látogatóinkat:

500 nap balesetmentesen

A Pipelife Hungária Kft. nagy hangsúlyt fektet munkatársai egészségének megőrzésére, biztonságos munkavégzésére. Nagy örömmel és büszkeséggel tudatjuk Önökkel, hogy munkatársaink körültekintő és felelősségteljes munkavégzésének köszönhetően vállalatunknál az elmúlt 500 napban nem történt munkahelyi baleset.
pipelife_flags