Choose your region

KAPCSOLAT | Magyarország
Menu

híreink

Év vége

Év vége

Tisztelt Partnerünk! A PipeLife Hungária Műanyagipari Kft. minden munkatársa nevében szeretnénk megköszönni az idei évben tanúsított együttműködésüket, és ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket az évvégi leállásunkkal, valamint az év eleji indulásunkkal kapcsolatos tudnivalókról....

Műanyagcső konferencia

2017.Január.26 Budapest Lurdy Ház 7. sz. terem
Új Planpipe verzió

Új Planpipe verzió

Elkészült a legújabb Planpipe verzió! Az AutoCAD alapú épületgépészeti tervező programmal, már beolvashatóak a WINWATT programmal készített helyiségek.

Új oktatóközpont Debrecen

Megnyílt a Pipelife Oktató Központja Debrecenben! Az új Oktató Központban elsősorban tervezői és kivitelezői oktatásokat tartunk, de tanintézmények jelentkezését is várjuk.

Pipelife a Construma kiállításon

A Pipelife Hungária sikeres Construma kiállítást tudhat maga mögött. A kiállítás 5 napja alatt az utóbbi évek legnagyobb érdeklődését tapasztaltuk épületgépész rendszereink, azon belül a felületfűtéshez kapcsolódó termékcsoportjaink iránt.

Construma 2016

A Pipelife Hungária Kft. tisztelettel meghívja Önöket a Construma kiállításra (2016.04.06 - 10.), ahol a D épület 304/A standján számos újdonság mellett a következő akcióval várjuk látogatóinkat:

500 nap balesetmentesen

A Pipelife Hungária Kft. nagy hangsúlyt fektet munkatársai egészségének megőrzésére, biztonságos munkavégzésére. Nagy örömmel és büszkeséggel tudatjuk Önökkel, hogy munkatársaink körültekintő és felelősségteljes munkavégzésének köszönhetően vállalatunknál az elmúlt 500 napban nem történt munkahelyi baleset.

Év végi leállás

Tisztelt Partnereink! A Pipelife Hungária Kft. minden munkatársa nevében köszönjük az idei évben tanúsított együttműködésüket, és ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket az év végi leállással, valamint az év eleji indulással kapcsolatos tudnivalókról.

Magyar Termék Nagydíj 2015

A Pipelife Hungária Kft. 2015-ben is elnyerte a Magyar Termék Nagydíj Tanúsító Védjegy használati jogát. Ezúttal a gravitációs vízelvezetési termékcsaládunkat részesítették ebben az elismerésben.

E4 mintaház építése 2015.

A Wienerberger Csoport 2015. márciusában megkezdte Magyarország első E4 házának kivitelezését. „A jövő családi háza” nem csupán energia-hatékony, de élhető és egészséges is, mindezt gazdaságos és elérhető építési költségek mellett.
pipelife_flags