Choose your region

KAPCSOLAT | Magyarország
Menu

Planpipe épületgépészeti tervező program

A PlanPipe épületgépészeti tervező program segítségével lehetővé válik a cégünk által gyártott valamennyi épületgépészeti rendszerbe beépíthető termék megrajzolása, hidraulikai méretezése, automatikus feliratozása, anyagkigyűjtése és kidokumentálása.

Ezek a rendszerek lehetnek:

- Lefolyórendszerek

- HMV rendszerek

- Fűtési rendszerek

A fűtési rendszerek méretezésének alapfeltétele az épületek hőtechnikai ismerete, ezért programunk lehetőséget biztosít az épületek hőszükséglet számítására is. Természetesen ehhez a Pipelife termékek mellett széles épületszerkezeti elem adatbázis is rendelkezésre áll.

Saját fejlesztésű épületgépészeti méretező programunk kizárólag teljes verziós (3D-s) AutoCAD 2007- 2012-es programokon fut, használatához nem szükséges a felhasználónak egy új (idegen) grafikai programot megtanulnia. A telepítés kb. egy percet vesz igénybe és a program összesen 7MB szabad lemezterületet igényel. Telepítéskor az AutoCAD nem futhat. Ezután az ACAD elindításakor a képernyőn megjelenő új ikonok segítségével használható programunk, emellett természetesen továbbra is használható marad az összes korábbi, a felhasználó által elvégzett egyedi beállítás (pl.: betűparancsok… stb.).

A program letöltéséhez kérjük kattintson ide (32bit) vagy ide (64bit).

Kérjük tekintse meg a programhoz tartozó használati útmutatókat:

PlanPipe felhasználói útmutató-alap

PlanPipe felhasználói útmutató-víz

PlanPipe felhasználói útmutató-fűtés

További információért keressék kollégánkat:

Szarka-Páger Lajos

+36 30 9679 571

lajos.szarka@pipelife.hu

Tisztelettel:

Pipelife Hungária Épületgépészet Üzletág

PlanPipe