Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információk.Close
Choose your region
KAPCSOLAT | Magyarország
Menu
Polietilén nyomócső

Polietilén nyomócső

A polietilén nyomócsőrendszerek a HDPE azaz a nagysűrűségű polietilén alapanyag tulajdonságainak és a magas színvonalú gyártástechnológiának köszönhetően kiválóan alkalmasak épületen kívüli víz és a gáz elosztó hálózatok kialakítására. A csövek fektetése a legtöbb esetben földárokba történik. A viszonylag lágy alapanyagnak köszönhetően még nagy átmérők esetében is hosszú tekercsben szállíthatóak a csövek így kevesebb kötő idom beépítése szükséges. A csőhálózat elemeinek összekötése tompa- és elektrofúziós hegesztéssel valamint szorítógyűrűs és karimás idomokkal történhet.

Átmérőválaszték: D20-tól D315-ig

SDR26-tól SDR11-ig

További információért tekintse meg katalógusunkat.

KM PVC nyomócső

KM PVC-U nyomócső

A KM PVC-U nyomócső rendszer elsősorban földárokba fektetett ivóvíz és nyomás alatti kommunális szennyvíz hálózatok létesítésére alkalmas a katalógusban előírt hőmérséklet és nyomásviszonyok között. A szálakban forgalmazott csövek összekötése tokos gumigyűrűs idomokkal történik.
Átmérőválaszték:D90-től D315-ig
Nyomásfokozat: PN6, PN10

További információért tekintse meg katalógusunkat, valamint alkalmazási útmutatónkat.

Robust cső

Robust nyomócső

A Robust cső egy speciális, külső védőréteggel ellátott PE nyomócső, amely földbe fektetett víz és gázhálózatok létesítésére alkalmas. A belső cső egy hagyományos polietilén nyomócső melynek a külső habosított polietilén réteg hagyományos fektetés esetén mechanikai védelmet biztosít, valamint alkalmassá teszi a csövet feltárás nélküli fektetési módszerekhez.

Átmérőválaszték: D32-tól D225-ig

SDR17, SDR11

További információért tekintse meg katalógusunkat!