Choose your region
KAPCSOLAT | Magyarország
Menu
Polietilén nyomócső

Polietilén nyomócső

A polietilén (PE) nyomócsőrendszerek az alapanyag tulajdonságainak és a magas színvonalú gyártástechnológiának köszönhetően kiválóan alkalmasak épületen kívüli vízellátási- és a gázelosztó hálózatok, valamint szennyvíz nyomóvezetékek kialakítására. A csövek fektetése a legtöbb esetben földárokba történik. Az anyag rugalmasságának köszönhetően DN 125mm-ig a csövek tekercsben is szállíthatóak, így csökkenthető a csőkötések mennyisége. Az csövek hossza általános esetben 12m, de 18m-es kivitel is lehetséges. . A csőhálózat elemeinek összekötése tompa- és elektrofúziós hegesztéssel (elektrofitting) valamint mechanikus gyorskötő-, és karimás idomokkal történhet.

Átmérőválaszték: DN20-tól DN500-ig (külön megállapodás alapján nagyobb átmérők is elérhetők)
SDR26-tól SDR11-ig

 

További információért tekintse meg katalógusunkat.

KM PVC nyomócső

KM PVC-U nyomócső

A KM PVC-U nyomócső rendszer elsősorban földárokba fektetett ivóvíz-, nyomás alatti kommunális szennyvíz-, valamint öntözési hálózatok létesítésére alkalmas a katalógusban részletezett hőmérséklet és nyomásviszonyok között. A szálakban forgalmazott csövek tokos gumigyűrűs kialakításúak.
Átmérőválaszték: DN90-től DN500-ig
Nyomásfokozat: PN6, PN8, PN10, PN12,5 és korlátozott átmérőig PN16

További információért tekintse meg katalógusunkat, valamint alkalmazási útmutatónkat.

Robust cső

Robust nyomócső

Kitakarás nélküli rekonstrukcióhoz

A Robust cső egy speciális, külső védőréteggel ellátott PE nyomócső, amely földbe fektetett víz és gázhálózatok létesítésére alkalmas. A belső cső egy hagyományos vagy PE-RC polietilén nyomócső, melynek a külső habosított polietilén rétege mechanikai védelmet biztosít, így alkalmassá teszi a csövet feltárás nélküli építési technológiákhoz..
Átmérőválaszték: DN32-tól DN225-ig

SDR17, SDR11

További információért tekintse meg katalógusunkat!

PE-RC nyomócsövek

Kitakarás nélküli rekonstrukcióhoz is

A PE-RC anyag egy speciális tulajdonságokkal rendelkező polietilén. Az anyag molekulaszerkezete megakadályozza – korlátozza -, hogy külső sérülésekből repedések képződjenek a csőfalban. A csőrendszer egyaránt alkalmazható földárokba és kitakarás nélküli technológiákhoz, illetve minden olyan esetben, ahol a cső fokozottan ki van téve a sérüléseknek.

Átmérőválaszték: DN20-tól DN500-ig

SDR17-tól SDR11-ig