Choose your region
KAPCSOLAT | Magyarország
Menu
A Pipelife Kft. elsődleges célja: vevőcentrikus gyártó és szolgáltató vállalattá váljon.

Számunkra a vevő az első.
Mércénk a vevő elégedettsége.

Értékesítési hálózatunk, melyben a Pipelife áruházak és a szerződéses partnereink üzleti láncot képeznek, alapul szolgál ahhoz, hogy elmondhassuk:   
MINDIG AZ ÖNÖK KÖZELÉBEN VAGYUNK
  
A debreceni gyárunkban készülő műanyag csövek és idomok kiegészülnek számos, jól ismert európai gyártótól vásárolt termékkel, így ma már termékválasztékunkban komplett rendszereket tudunk kínálni.
  
 A Pipelife Kft. üzenete: A Pipelife Kft. nyitott üzleti partnerei véleményére,  javaslataira és munkája során hasznosítani is kívánja azokat.

A vízzel és energiával való gazdálkodás, valamint a szennyvizek kezelése az emberiség legégetőbb problémái közé tartozik napjainkban.
A drága ivóvíz egyharmada a fogyasztókat ellátó, rosszul tömített csőrendszerekben útközben veszendőbe megy. A tömítetlen csatornákból szennyvíz kerül a talajba és veszélyezteti a vízkészletet.

A Pipelife termékei, a jól záró és hosszú élettartamú műanyag csőrendszerek hozzájárulnak az élet minőségének javulásához és elősegítik bolygónk költséges energia- és vízkészletének ésszerű és takarékos felhasználását.
Különösen a jelenlegi fejlődési szakaszban fontos, hogy Magyarország is olyan rendszereket alkalmazzon, amelyek a jövőben is megfelelnek a
biztonság,
hosszú élettartam,
környezetvédelem
fokozódó követelményeinek.

A Pipelife Műanyagipari Kft. műanyag csőrendszerei a legteljesebb mértékben kielégítik ezeket az igényeket.

Jelszavunk:
KÖZELBEN ÉS RENDSZERBEN

és mi ennek megfelelően szolgáljuk ki Önt komplett csőrendszerekkel
ellenőrzött minőségben,
rövid határidővel.
Mint a műanyag csőrendszerek legnagyobb és legjelentősebb magyarországi gyártója és forgalmazója, társaságunk a tartós és folyamatos üzleti kapcsolat biztonságát nyújtja partnereinek és jól képzett szakemberei által a magas színvonalú tanácsadást is biztosítja egyben.

waterdrop