Adomány 2020

Vállalatunk ebben az évben a személyes látogatás és karácsonyi ajándékok helyett, a karácsonyi üdvözletek kiküldésének elektronikus módját választotta. Az ajándékokra szánt összeget jótékonysági szervezetek számára szeretnénk felajánlani.

Debreceni székhelyű cégként a városunkban tevékenykedő szervezetek közül, három különböző területen munkát végző alapítványt választottunk ki.

Kérjük Önt, - hogy az alábbi linkre kattintva - segítsen nekünk annak eldöntésében, melyik szervezet, milyen arányban kapjon a támogatásból.

Az alapítványok ismertetői

Koraszülött és Gyermek Intenzív Ellátásért a DOTE Gyermekklinikán Alapítvány 

www.dotekoraszulott.hu

Az alapítvány célja:

  • egészségmegőrzés, betegségmegelőzés, gyógyító-, egészségügyi rehabilitációs tevékenység, tudományos tevékenység, kutatás.
  • a DOTE Gyermekklinika Neonatológiai Intenzív Osztályán és Gyermek Intenzív Osztályán kezelésre szoruló újszülöttek, koraszülöttek és gyermekek gyógyításához, gondozásához szükséges műszerek, eszközök, gyógyszerek, stb. beszerzésével, az osztályok korszerűsítéséhez való hozzájárulással,
  • betegségekkel kapcsolatos kutatómunka támogatásával,
  • a szakmai színvonal elősegítését célzó, megőrzéséhez szükséges, orvosok, nővérek továbbképzését biztosító konferenciák és szakirányú képzések támogatásával,
  • a gyerekek kórházi elhelyezése esetén a szülőkkel való folyamatos együttlét, kórházi elhelyezés biztosításának támogatásával kívánja megvalósítani.
Szivárvány az esőben

Szivárvány az Esőben Alapítvány 

www.szivarvanyazesoben.hu

Az alapítvány története:

Egyszer volt, hol nem volt….valamikor 2018-ban, egy internetes gyűjtés alkalmával két édesanya találkozott és nagyon gyorsan megtalálták a közös hangot. Mindketten gyermekeket neveltek és emberek között, emberekért dolgoztak.Vollay Mónika pedagógiai tudással és Sós Andrea egészségügyben szerzett tapasztalatokkal rendelkezett. Tenni akartak a rászoruló gyerekekért, családokért és létrehoztak egy zárt facebook csoportot, amelynek az volt a célja, hogy a feleslegessé vált dolgokat eljuttassák azoknak a családoknak, gyerekeknek, ahol ezek a dolgok kincseknek számítottak.

Ha ez mese lenne, és nem valóság, akkor így kezdődne a Szivárvány az esőben című történetünk.Kitartásunknak és lelkesedésünknek köszönhetően a facebook csoport egyre több tagot számlált, és nem csak a segítségre várók, hanem a segíteni akarók száma is folyamatosan nőtt. Kitartó, fáradhatatlan és lelkes csapatunk az elmúlt két évben 100 családnak és több mint 200 gyermeknek okoztak örömet adományokkal, élelemmel, élményekkel, és kedves, bátorító szavakkal.

2020 nyarán már látszott, hogy tovább kell lépnünk, „kinőttük” a facebook csoport adta lehetőségeket. Gyöngyösi Péter segítségével egy alapítványt hoztunk létre, hogy a támogatók pénzbeli adományait is fogadhassuk, együtt működhessünk más társadalmi szervezetekkel és kihasználhassunk a rászorulók érdekében minden egyéb lehetőséget is, amit egy alapítvány adhat.Most már készen állunk arra, hogy még több segítséget adhassunk azon családoknak, akik számítanak ránk. Büszkék vagyunk az eddigi munkánkra és lelkesedéssel várjuk az új lehetőségeket. Hiszünk abban, hogy:

„Egyetlen napsugár is elég, hogy elkergesse az árnyakat” F. Backman

Együtt az állatokért logó

Együtt az Állatokért Közhasznú Egyesület 

www.debrecenikutyahaz.hu

Az Együtt az Állatokért Állatvédő Közhasznú Egyesület 2004 januárjában jött létre azzal a céllal, hogy Debrecenben, Kelet-Magyarország legnagyobb városában és környékén az utcára kidobott, balesetes, sérült kóborló kutyák és macskák számára menedékhelyet biztosítson, az állatokat orvosi ellátásban részesítse, majd megfelelő gazdát találjon nekik.

Fontosnak tartjuk a környezettudatos életre, felelős állattartásra való nevelést. Az anyagi támogatáson kívül nagy figyelmet fordítunk a probléma minél szélesebb társadalmi rétegekhez történő eljuttatására. Aki kijön a menhelyre és a csaholás és a pusziosztó kutyusok közt mégis felfedez magában valami keserédes érzést, azt a szomorú valóság tényezői okozzák: a folyamatos teltház, a túlterheltség, a pénzhiány. Nélkületek nem megy, csak a Ti segítségetekkel érhetünk el igazi sikereket!

Köszönjük mindenkinek, aki valamilyen formában támogatta vagy a jövőben támogatni fogja -akár önkéntes tevékenységgel, akár adó 1%-kal, akár adománnyal menhelyünket! Ti vagytok a mi hétköznapi hőseink!

Méretező programok